WINKEL TIJDELIJK GESLOTEN IVM ONDERHOUD. Excuses voor het ongemak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf € 49,-

Pakketpost maar € 4,95

Brievenbuspost maar € 1,95

Veilig online betalen

Makkelijk en veilig betalen met iDealPostNL bezorging

Disclaimer 

De websites www.fairveilig.nl & www.fairlife.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van NorthWeb, gevestigd te Arnhem. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van NorthWeb. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

 

De op deze website getoonde informatie wordt door NorthWeb met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

 

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. NorthWeb behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

 

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
Hoewel NorthWeb alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is NorthWeb niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

 

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van NorthWeb, welke geen eigendom zijn van NorthWeb, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van NorthWeb. Hoewel NorthWeb uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door NorthWeb worden onderhouden wordt afgewezen.

 

NorthWeb sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.